اشتراک گذاری

علت آبگیری نکردن ماشین ظرفشویی چیست ؟

عوامل مختلفی از خرابی شیر ورودی آب گرفته تا برد اصلی در آبگیری نکردن ماشین ظرفشویی نقش دارند. زمانی که دستگاه خود را روشن می ‌کنید، آب مورد نیاز برای شستشو از طریق شیر شلنگ وارد شیر برقی می‌ شود.

سپس برد الکترونیکی وارد عمل شده و به شیر برقی اجازه می‌ دهد تا آب را وارد محفظه پایینی ماشین کند. بعد از این که محفظه به اندازه کافی پر شد، هیدروستات با کنترل شیر برقی از ورود آب بیشتر ممانعت به عمل می‌ آورد. حال هرگونه مشکل در این پروسه منجر به آبگیری نکردن ظرفشویی می‌ شود.

علت-آبگیری-نکردن-ماشین-ظرفشویی-چیست-؟

مهم ترین دلایل آبگیری نکردن ماشین ظرفشویی

برای این که دستگاه شما عملکرد مطلوبی در تمیز کردن ظروف داشته باشد، لازم است آبگیری به طور کامل انجام گیرد. بنابراین اگر متوجه شدید ماشین قادر به تامین آب مورد نیاز نیست، نخست باید موارد ساده ای مانند شلنگ ورودی آب یا فیلتر را چک کنید. سپس در صورت نیاز برای بررسی دقیق ‌تر و رفع مشکل با کارشناسان نمایندگی تعمیر لوازم الکترونیکی تماس بگیرید. به طور کلی عوامل زیر باعث آبگیری نکردن ماشین ظرفشویی می شوند:

مسدود شدن شلنگ ورودی آب

برای آغاز فرآیند شستشوی ظروف شلنگ ورودی آب را از شیر به دستگاه انتقال می ‌دهد. چنانچه این شلنگ گرفته باشد، مسیر ورود آب مسدود شده و عملیات آبگیری به درستی انجام نمی ‌شود. در این حالت باید شلنگ ورودی آب را مورد بررسی قرار دهید و در صورت گرفتگی ایراد آن را برطرف کنید.

انسداد فیلتر ورودی آب

فیلتر از جمله قطعات بسیار مهم ظرفشویی است که وظیفه دارد از ورود رسوبات موجود در آب و ذرات معلق به دستگاه جلوگیری کند. اگر ماشین شما عملیات آبگیری را انجام نمی‌ دهد، حتماً باید فیلتر ورودی آب را بررسی کنید و مطمئن شوید که مسدود نیست. سپس در صورت انسداد فیلتر لازم است قطعه مورد نظر را تمیز نمایید.

معیوب بودن میکروسوئیچ درب

چنانچه درب ظرفشویی باز باشد، میکروسوئیچ مانع روشن شدن و راه ‌اندازی دستگاه می‌ شود. بنابراین خرابی این قطعه می‌ تواند مشکل آبگیری نکردن ماشین ظرفشویی را به دنبال داشته باشد. برای تست میکروسوئیچ درب و اطمینان از سلامت آن نیاز به مولتی متر دارید. پس از بررسی ‌های لازم چنانچه متوجه شدید این قطعه خراب است، برای تعمیر آن از طریق مراکز مجاز اقدام نمایید.

خرابی شیر برقی

شیر برقی یکی دیگر از قطعات ظرفشویی است که جریان آب ورودی به دستگاه را باز یا بسته می ‌کند. این قطعه نیز مانند سایر بخش‌ های ماشین به مرور زمان معیوب می‌ شود، به طوری که وظایف خود را به درستی انجام نمی دهد. در چنین شرایطی باید برای بررسی شیر برقی از مولتی متر استفاده نمایید. چنانچه میزان مقاومت شیر برقی خارج از محدوده استاندارد باشد، تعویض قطعه ضروری است.

این مقاله نکات جالب و جدیدی را شرح می دهد : علت صدا دادن ماشین ظرفشویی چیست ؟

ایراد در سیم کشی

گاهی عدم آبگیری دستگاه شما به ایراد در سیم کشی ربط دارد. ممکن است منشا‌ چنین مشکلی قطعی یک سوکت ساده باشد، یا این که اتصالی سنگین در سیم کشی داخلی اتفاق بیفتد. در هر صورت نقص در سیم کشی باعث آبگیری نکردن ماشین ظرفشویی می ‌شود.

در این حالت برای پیدا کردن ریشه ایراد نخست باید سوکت ‌های شیر برقی را مورد بررسی قرار دهید. سپس در صورت سالم آن ها به سراغ سوکت‌ های شناور بروید. نهایتاً نیز سیم‌ های متصل به برد الکترونیکی را با مولتی متر چک کنید. توجه داشته باشید که اگر سیم کشی دستگاه خراب باشد، مرحله عیب یابی و یافتن علت اصلی مشکل نیاز به تخصص و تجربه فراوان دارد. به همین دلیل اکیداً توصیه می ‌کنیم تعمیر ظرفشویی خود را به تکنسین‌ های کارکشته بسپارید.

خرابی شناور و سوئیچ شناور

شناور قطعه ‌ای از جنس پلاستیک است که در کف ظرفشویی قرار دارد. زمانی که آب وارد دستگاه می‌ شود، شناور همراه با آب بالا می ‌آید. پس از این که سطح آب به میزان استاندارد می ‌رسد، شناور دستگاه سوئیچ شناور را که در بخش زیرین آن تعبیه شده، درگیر می ‌کند. در این حالت فرمان توقف آبگیری به شیر ورودی آب فرستاده می‌ شود. با توجه به این مطلب می ‌توان گفت یکی از عوامل موثر در آبگیری نکردن ماشین ظرفشویی خرابی شناور و سوئیچ شناور است.

در چنین شرایطی باید وضعیت سلامت شناور، سوئیچ شناور و سیم کشی آن به دقت بررسی شود. چنانچه قطعات نام برده دچار نقص فنی شده باشند، ضروری است برای تعمیر آن ها با یک کارشناس مشورت کنید. البته گاهی شناور کاملا سالم است و هیچ گونه نقص فنی ندارد. بلکه به دلیل تجمع املاح موجود در آب یا ذرات غذایی در وضعیت بالا گیر می‌ کند و قادر به پایین آمدن نیست.

خراب شدن سنسور سطح آب

در ظرفشویی ‌های مدرن امروزی به جای شناور و سوئیچ شناور قطعه ‌ای تحت عنوان سنسور سطح آب وجود دارد. این بخش موظف است میزان آب ورودی به دستگاه را کنترل کند. به این صورت که پس از رسیدن آب به میزان استاندارد سنسور جریان آب ورودی را قطع می‌ کند. خرابی این حسگر نیز می ‌تواند باعث عدم آبگیری ظرفشویی شود.

انسداد پمپ و بازوهای آبپاش

از جمله دلایل آبگیری نکردن ماشین ظرفشویی گرفتگی پمپ و بازوهای آبپاش است. پمپ فشار لازم را برای پاشش آب ایجاد می ‌کند. بازوها هم با جهت دادن به جریان آب آن را به قسمت ‌های مختلف محفظه می‌ پاشند. با گذشت زمان این قطعات با رسوبات موجود در آب، ذرات مواد غذایی و چربی مسدود می ‌شوند. از آنجا که در چنین حالتی آبگیری به درستی انجام نمی‌ گیرد، باید نسبت به رفع انسداد پمپ و بازوهای آبپاش اقدام نمایید.

خرابی برد الکترونیکی و تایمر

اگر از مدل‌ های قدیمی ظرفشویی استفاده می ‌کنید، خرابی تایمر یکی از عواملی است که منجر به عدم آبگیری دستگاه شما می‌ شود. در مدل‌ های جدید برد الکترونیکی جایگزین تایمر شده و عملکرد تمام بخش ‌های ماشین را کنترل می ‌کند. چنانچه تایمر یا برد الکترونیکی معیوب باشند، احتمال دارد بخش ‌هایی نظیر شیر برقی، سوئیچ شناور و… هم از کار بیفتند. در این حالت تعمیر یا تعویض برد الکترونیکی و تایمر برای رفع مشکل آبگیری نکردن ظرفشویی اجتناب ناپذیر است.

مشکلت حل نشده؟😟 معطل چی هستی ؟!🤔 گوشی رو بردار و با 62948(021) تماس بگیر، مشاوره رایگانه!🤩

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تعمیر موبایل به همراه گارانتی خدمات
تعمیر موبایل (تهران،کرج،مشهد و سایر شهرستان ها)