اشتراک گذاری

دلیل هنگ کردن لپ تاپ چیست؟

در مواقع مختلف، مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری می توانند سبب هنگ کردن لپ تاپ شوند. اما چرا لپ تاپ ها مدام هنگ می کنند؟ این سوالی است که برای کاربران دستگاه های مختلف مطرح می شود و به دنبال راه حل هایی برای رفع این مشکل می گردند.

تصور کنید در زمان کار کردن با لپ تاپ خود، خصوصا زمانی که زمان محدودی دارید و کار بسیار مهمی نیز با دستگاه خود انجام می دهید، لپ تاپ شما مدام هنگ می کند و این امر باعث کند شدن سرعت کار شما شده و بسیار کلافه کننده است. این موضوعی است که اکثر کاربران لپ تاپ، از هر برند و مدلی ممکن است با آن مواجه شوند و برای آن ها دردسر ساز شده باشد. حال سوال این جاست، دلیل هنگ کردن لپ تاپ چیست؟ چرا دائما دستگاه شما هنگ می کند و در حین کار، مدام متوقف می شود؟ آیا می توان برای رفع این مشکل راه حلی ارائه داد؟ در ادامه با بررسی دلایل مختلف هنگ کردن لپ تاپ، به بررسی راه حل هایی در این خصوص می پردازیم.اگر برای تعمیر لپ تاپ خود نیاز به بررسی تخصصی و نطر کارشناسان مرکز تعمیر لپ تاپ در تهران دارید میتوانید با شماره های ثبت شده در بخش “تماس با ما” در سایت تماس بگیرید.

دلیل هنگ کردن لپ تاپ چیست؟

چرا لپ تاپ هنگ می کند؟

دلایل بسیار مختلفی برای هنگ کردن لپ تاپ وجود دارد. جدای از این که نام برند تولید کننده لپ تاپ مورد نظر چیست و چه مدلی دارد، عمدتا هم مشکلات سخت افزاری درون این دستگاه ها و هم اختلالات نرم افزاری متعدد می تواند دلیل هنگ کردن لپ تاپ باشد. البته گاهی نیز مدل دستگاه و مشخصات فنی آن دلیل این هنگ کردن است، چرا که مشخصات فنی دستگاه مورد نظر قدرت کافی را برای کاری که با لپ تاپ انجام می دهید را ندارد. به همین دلیل نیز ممکن است دستگاه حین انجام کار و اجرای یک برنامه به خصوص مدام هنگ کند.

اختلالات نرم افزاری چگونه باعث هنگ کردن لپ تاپ می شود؟

مشکلات نرم افزاری یکی از دلایل مهم کند شدن سیستم های مختلف است. این اختلالات می توانند روی عملکرد بهینه دستگاه های مختلف تاثیر گذاشته و سبب هنگ کردن لپ تاپ شود. برای مثال ویروسی شدن لپ تاپ یکی از مهم ترین این اختلالات است که به موجب آن لپ تاپ مدام هنگ می کند. نصب بد افزار ها نیز یکی دیگر از این موارد است.

مورد مهم دیگر نصب برنامه هایی است که بسیار سنگین هستند و مشخصات فنی دستگاه امکان نصب و اجرای آن را ندارد. در لپ تاپ ها قطعه ای به نام CPU وجود دارد. این قطعه و قدرت آن نشان می دهد که آیا دستگاه امکان اجرای برخی از برنامه ها را دارد یا خیر. علاوه بر این، برخی مواقع دلیل کند شدن لپ تاپ روی یک برنامه به خصوص، اجرای همزمان چندین برنامه به صورت همزمان است.

کدام ایراد های سخت افزاری را می توان دلیل هنگ کردن لپ تاپ در نظر گرفت؟

دو مورد بسیار مهم در لپ تاپ ها وجود دارد که در صورت بروز مشکل در آن ها، شاهد هنگ کردن لپ تاپ خواهیم بود. یکی از آن ها رم دستگاه و دیگری نیز هارد دیسک لپ تاپ مورد نظر است. در صورت کم بودن حافظه دستگاه یا پر بودن هارد دیسک آن و هر گونه مشکل دیگری که در این بخش ها ایجاد شود، ممکن است لپ تاپ مدام هنگ کند. این امر خصوصا زمانی که برنامه های سنگین تری را با لپ تاپ اجرا می کنیم، رخ می دهد.

مورد مهم دیگر در این خصوص این است که گاهی سیستم سخت افزاری لپ تاپ مورد نظر با نرم افزار هایی که روی آن نصب شده اند، سازگار نیستند و به این ترتیب دستگاه مدام هنگ می کند و عملکرد نرمالی ندارد. مشکلات دیگر شامل بروز مشکلاتی در برد دستگاه، پر بودن بیش از حد درایو C لپ تاپ، بروز مشکل در فن لپ تاپ و خنک نشدن سیستم، کار کردن بسیار طولانی با لپ تاپ، مشکلاتی که در نصب درایور ها وجود دارد و مواردی از این قبیل عمده دلایل سخت افزاری هستند که به موجب آن ها لپ تاپ مدام حین استفاده هنگ می کند.

چطور می توان مشکلاتی که موجب هنگ کردن لپ تاپ می شوند را برطرف کرد؟

اول از همه بهتر است نوع مشکل به درستی تشخیص داده شود. اما برخی موارد ساده نیز می توانند به رفع این مشکلات و جلوگیری از هنگ کردن لپ تاپ کمک کنند. برای مثال اگر همزمان چندین برنامه روی دستگاه باز است، آن ها را ببندید. همچنین اگر لپ تاپ برای مدت زمان زیادی روشن است، کمی به آن استراحت دهید.

مورد مهم دیگر این که بهتر است از نصب و اجرای برنامه های بسیار سنگینی که فراتر از توان سخت افزاری لپ تاپ مورد نظر است، خودداری کرده و در صورت وجود چنین برنامه هایی، آن ها را پاک کنید. استفاده از آنتی ویروس مطمئن و سازگار با دستگاه و عدم استفاده از منابع نامطمئن نظیر سایت های غیر ایمن، می تواند به جلوگیری از هنگ کردن لپ تاپ کمک کند.

برای رفع مشکل هنگ کردن لپ تاپ توشیبا چه راه هایی وجود دارد؟

گاهی اوقات می توان با برخی از راهکار های غیر تخصصی مشکل را برطرف کرد. گاهی نیز برای رفع مشکل نیاز به مراجعه به مراکز تخصصی وجود دارد. بعد از بستن برنامه ها و پنجره های اضافی، در صورت هنگ کردن دستگاه برخی از راه حل های ساده شامل موارد زیر می شود:

  • ریستارت کردن لپ تاپ که در بیشتر مواقع مشکل را برطرف می کند.
  • استفاده از گزینه End Task به منظور بستن پنجره های اضافی و برنامه هایی که باعث هنگ کردن لپ تاپ شده اند.
  • ویروس یابی و حذف برنامه های ویروسی
  • پاک کردن برنامه های اضافی و برنامه های سنگین از روی دستگاه

راهکار های تخصصی برای رفع مشکل قفل شدن لپ تاپ شامل چه مواردی می شود؟

اگر مشکلات سخت افزاری عامل بروز مشکل هنگ کردن لپ تاپ مورد نظر باشد، شاید برای رفع آن نیاز به تعمیرات و بررسی های تخصصی تر وجود داشته باشد. علاوه بر این، ممکن است بروز مشکل در برخی قطعات مهم نظیر هارد نیاز به رفع شدن داشته باشد. برای مثال گاهی هارد زیاد از حد پر شده یا این که اطلاعات آن از دست رفته و نیاز به ریکاوری هارد لپ تاپ وجود دارد.

بازگردانی به تنظیمات کارخانه، ارتقای رم یا هارد دستگاه در صورت امکان و ویروس یابی و از بین بردن اختلالات نرم افزاری متعدد همگی از جمله خدماتی است که در مراکز تعمیراتی برای رفع مشکل هنگ کردن لپ تاپ ارائه می شود. در مرکز سخت افزار ایران، تعمیرات تخصصی در این زمینه برای کاربران لپ های مختلف از جمله لپ تاپ های برند توشیبا ارائه خواهد شد.

5/5(1 امتیاز)

مشکلت حل نشده؟😟 معطل چی هستی ؟!🤔 گوشی رو بردار و با 62948(021) تماس بگیر، مشاوره رایگانه!🤩