نصب دوربین مدار بسته یکی از بهترین اقدامات حفاظتی است که امنیت مکان های حساس را تضمین می کند. این روزها مدیران بسیاری از کارخانه ها و مراکز صنعتی می کوشند با نصب سیستم های امنیتی نظارت دقیقی بر مجموعه خود داشته باشند.
این کار باعث می شود که بتوانند رفت و آمد پرسنل به بخش های حساس همچون انبار را کنترل نمایند. در واقع به لطف دوربین های مدار بسته امکان بررسی دقیق ورود و خروج کارمندان و حفاظت از اسناد سازمان مربوطه فراهم می شود.
خدمات نصب دوربین مداربسته در تهران
راه اندازی و نصب دوربین مدار بسته از جمله خدمات حرفه ای است که توسط مجموعه تهران کمک ارائه می شود. کارشناسان این مرکز به دلیل تجارب فراوان و داشتن دانش فنی در این حوزه قادر به راه اندازی انواع سیستم های امنیتی هستند.
پس از ثبت درخواست از جانب شما تکنسین های تهران کمک در محل مورد نظر حاضر می شوند. سپس متناسب با نیاز شرکت و سازمان نقشه اولیه پروژه را طراحی کرده و مراحل نصب را پیش می برند.
علاوه بر این اگر در زمینه تهیه دوربین مداربسته نیاز به راهنمایی داشته باشید، می توانید از مشاوره های متخصصین تهران کمک استفاده نمایید.
مهندسین و کارشناسان برجسته مجموعه شما را گام به گام راهنمایی می کنند. نهایتا با بهره گیری از این مشاوره ها مناسب ترین سیستم امنیتی را با توجه به بودجه و نوع کاربری پروژه خود خریداری خواهید کرد.
نکات مهم در نصب دوربین های امنیتی
چنانچه مراحل نصب و راه اندازی سیستم های امنیتی به درستی انجام گیرد، امنیت مکان مورد نظر حفظ خواهد شد. به همین دلیل بهتر است هنگام نصب دوربین مدار بسته به نکات زیر توجه داشته باشید:
- قبل از هر چیزی متراژ محل را اندازه بگیرید و متناسب با آن یک یا چند دستگاه مناسب را برگزینید.
- باید حتما موقعیت درب های ورودی برای نصب دوربین در نظر گرفته شود.
- جهت ارتقاء امنیت محیط حتماً به نوع مدل و برند دوربین نیز توجه کنید. بسیار مهم است که نوع سیستم امنیتی انتخاب شده با کاربری مکان هماهنگ باشد.
تجهیزات مورد نیاز جهت نصب دوربین های امنیتی
پس از این که بررسی های لازم را محل انجام دادید، اکنون باید تجهیزات مورد نیاز جهت راه اندازی سیستم امنیتی را تهیه کنید. کارشناسان تهران کمک توصیه می کنند اقدام به خریداری موارد زیر نمایید:
- یک یا چند دوربین مدار بسته با توجه به متراژ و کاربری فضا
- سوکت CAT5 و CAT6 به منظور سیم کشی
- دستگاه ضبط DVR یا NVR
- فیش BNC برای سیم کشی دوربین آنالوگ و AHD
- هارد دیسک HDD جهت ذخیره فیلم ها و تصاویر
- آداپتور یا منبع تغذیه
- کابل تصویر دوربین مدار بسته
- مودم برای انتقال تصویر
- کانکتور برق فیش نری و مادگی
- مانیتور به منظور مشاهده تصاویر
- میکروفن جهت ضبط صدا
مراحل نصب دوربین مدار بسته
کارفرمایانی که نیاز به نصب سیستم امنیتی جدید یا تعمیر دوربین مدار بسته در تهران دارند، کافی است درخواست خود را در سایت ثبت کنند. کارشناسان تهران کمک بلافاصله به محل اعزام شده و نصب دوربین مدار بسته یا ترمیم دستگاه های قدیمی را انجام می دهند. به طور کلی مراحل نصب و راه اندازی سیستم های حفاظتی به صورت زیر است:
- مرحله اول: انتخاب ارتفاع و زاویه مناسب:
تکنسین اعزام شده ابتدا فضا را به دقت مورد بررسی قرار می دهد تا مناسب ترین محل را برای نصب دستگاه بیابد. معمولاً بخش هایی از کنج اتاق که سقف و دیوار به هم می رسند، به عنوان مکان جایگذاری دوربین مدار بسته انتخاب می شود.
به طوری که سیستم امنیتی به خوبی بتواند تمام خروجی ها و ورودی های اتاق یا سالن مورد نظر را پوشش دهد.
برای فضای بیرون از ساختمان نیز معمولاً دوربین در ارتفاع 3 متری نصب می شود تا افراد ثالث نتوانند به آن دسترسی داشته باشند.
- مرحله دوم: نصب دوربین روی دیوار:
پس از مشخص کردن مکان نصب، محل قرارگیری پیچ های دستگاه روی دیوار علامت گذاری می شود. سپس تکنسین نقاط مشخص شده را با استفاده از یک دریل سوراخ می کند. بعد از آن دوربین مدار بسته روی دیوار پیچ شده و تنظیمات لازم انجام می گیرد.
- مرحله سوم: اتصال دوربین به منبع تغذیه:
در گام بعدی از نصب دوربین مدار بسته باید دستگاه به منبع تغذیه اتصال یابد. به همین دلیل یک سمت سیم آداپتور به قسمت پشت دوربین و طرف دیگر آن که دارای دو شاخه است به پریز متصل می شود.
بعد از آن کارشناس مربوطه از طریق فیش BNC یک سر کابل تصویر را به بخش DVR و سمت دیگر را به دوربین مدار بسته وصل می کند. نکته مهم این است که فیش BNC به پورت Input دی وی آر متصل گردد تا کاربر بتواند تصاویر دوربین را ببیند.
- مرحله چهارم: اتصال مانیتور به دستگاه DVR :
جهت برقراری ارتباط بین دستگاه DVR و مانیتور یک طرف کابل به نمایشگر و سمت دیگر آن به دی وی آر متصل می شود.
دستگاه های دی وی آر ممکن است که 4 کاناله، 8 کاناله، 16 کاناله و… باشند. با توجه به این موضوع می توان چندین دوربین مدار بسته را به این تجهیزات اتصال داد.
با انجام این مراحل دستگاه DVR به صورت خودکار تصاویر مربوط به دوربین را ضبط کرده و در اختیار شما قرار می دهد.
فاکتورهای موثر بر هزینه نصب و راه اندازی دوربین مدار بسته
هزینه نصب دوربین مدار بسته در منزل یا محل کار شما میزان ثابتی نیست و به مولفه های مختلف بستگی دارد. برای برآورد قیمت حدودی لازم است فاکتورهای زیر را در نظر بگیرید:
- تعداد دوربین های مدار بسته:
اگر مکان مورد نظر وسعت زیادی داشته باشد، متناسب با آن به تعداد بیشتری دوربین مدار بسته نیاز دارید. در چنین شرایطی مطمئنا اجرت نصب دستگاه ها افزایش خواهد یافت.
- نوع و مدل دوربین:
برندهای مختلف دستگاه های امنیتی خود را در مدل های متنوع می سازند. این محصولات معمولا از نظر ساختار و قابلیت تفاوت های بسیاری با یکدیگر دارند. تکنولوژی ساخت به کار رفته در این تجهیزات هزینه نهایی نصب آن ها را تحت تاثیر قرار می دهد.
- مسیر نصب کابل ها:
در بعضی از ساختمان ها شرایط پیچیده ای جهت کابل کشی به وجود می آید. بنابراین نیاز است تکنسین اعزامی به صورت فشرده تر کار کند که این موضوع نیز می تواند بر قیمت نهایی کار موثر باشد.
- محل اجرای پروژه:
نصب دوربین مدار بسته در محیط های مختلفی همچون شرکت ها، سازمان ها، بیمارستان ها، آپارتمان ها و حتی مراکز صنعتی انجام می گیرد. از آنجا که هر محیطی شرایط ویژه ای دارد، محل اجرای پروژه هم هزینه نصب و راه اندازی را تغییر می دهد.
برای مثال اگر قرار باشد تجهیزات در خارج از شهر یا شرایط جغرافیایی دشوار راه اندازی شوند، لازم است هزینه بیشتری بپردازید.