جستجو کردن
Close this search box.
اشتراک گذاری

چگونه بفهمیم گوشی ما هک شده است؟

هک شدن گوشی به ویژه هنگامی که داده های مهمی را در دستگاه خود نگهداری می‌ کنید، می‌ تواند دردسرساز باشد. با این کار هکرها به اطلاعات مهم شما مانند تصاویر خصوصی دسترسی پیدا کرده و از آن ها برای اخاذی استفاده می کنند. متاسفانه امروزه با پیشرفت تکنولوژی هک کردن تلفن ‌های هوشمند به کار نسبتاً راحتی تبدیل شده است. به همین دلیل تصمیم داریم در این مقاله نشانه ‌های هک شدن موبایل را بیان کنیم. در انتها نیز راه کارهایی را برای جلوگیری از سرقت اطلاعات به شما آموزش می دهیم.

چگونه-بفهمیم-گوشی-ما-هک-شده-است؟

علائم هک شدن گوشی چیست؟

هنگامی که هکرها با ابزارهای جاسوسی خود به تلفن ‌همراه شما نفوذ می ‌کنند، نشانه‌ های مشکوکی را خواهید دید. به طور کلی علائم هک شدن گوشی شامل نشانه‌ های نرم‌ افزاری و سخت‌ افزاری هستند که در زیر به هر دو اشاره می شود.

این مقاله برای شما مفید است : آموزش ریست فکتوری موبایل در مدل های مختلف

نشانه‌ های نرم ‌افزاری هک شدن تلفن همراه

برخی از علائم هک شدن به بخش نرم‌ افزاری گوشی ارتباط دارند. این نشانه ‌ها را زمانی خواهید دید که با اپلیکیشن ها کار می‌ کنید یا مشغول وب ‌گردی هستید. هنگامی که یکی از علائم زیر را دیدید، باید به Hack شدن موبایل خود شک نمایید:

کندی عملکرد گوشی

چنانچه دستگاه شما به طور غیر عادی کند شود، به احتمال زیاد در معرض حمله مجرمان سایبری قرار گرفته است. البته امکان دارد تاخیر در اجرای فرامین به دلیل این باشد که حافظه موبایل با حجم زیادی از اطلاعات پر شده است. اما اگر تاخیر و لگ به طور ناگهانی ظاهر شده، نشانه هک شدن می باشد. برای مثال کندی عملکرد معمولاً پس از نصب یک اپلیکیشن مشکوک یا کلیک روی لینک خاصی پیش می ‌آید.

افزایش نامتعارف مصرف اینترنت

اکثر ابزارهایی که برای Hack کردن موبایل و سرقت اطلاعات مورد استفاده قرار می ‌گیرند، با اینترنت کار می ‌کنند. به همین دلیل یکی از علائم هک شدن گوشی می ‌تواند مصرف بالای اینترنت باشد. به همین دلیل اگر متوجه شدید به طور غیر عادی مصرف اینترنت شما افزایش یافته، حتماً این موضوع را جدی بگیرید.

هک شدن گوشی

ارسال و دریافت پیامک‌ های عجیب

اگر تلفن هوشمندتان در معرض سرقت اطلاعات قرار گرفته باشد، به طور خودکار یک سری پیامک ‌های عجیب را دریافت خواهید کرد. همچنین ممکن است گوشی اس ‌ام‌ اسی را به شماره خاصی ارسال کند. بعضی از کاربران پیامک های تبلیغاتی را با این اس‌ ام ‌اس‌ های عجیب و غریب اشتباه می ‌گیرند. در حالی که پیامک‌ های مشکوک معمولاً محتوای عجیبی دارند و از جانب شماره‌ های ناشناس فرستاده می ‌شوند.

نصب خودکار برنامه های ناشناس و عجیب

اپلیکیشن‌ های تلفن همراه با کسب اجازه از جانب شما نصب می‌ شوند. به این صورت که وارد فروشگاه‌ های معتبر مانند گوگل پلی می ‌شوید و اقدام به نصب نرم‌ افزار مورد نظر می‌ کنید. حال اگر یک برنامه عجیب و غریب به صورت خودکار روی دستگاه شما نصب شد، نشانه هک شدن گوشی است.

به محض این که با این مسئله مواجه شدید، حتماً در مورد اپلیکیشن مورد نظر تحقیق نمایید و از بابت سلامت آن مطمئن شوید. اگر متوجه مورد مشکوکی شدید، بلافاصله نرم ‌افزار را حذف نمایید تا اطلاعات خصوصی شما در معرض تهدید قرار نگیرد.

ظاهر شدن خودکار پیام‌ های پاپ آپ

ممکن است پس از نصب یک اپلیکیشن خاص به طور خودکار پیام‌ های پاپ آپ عجیب و غریبی را دریافت نمایید. متخصصین مرکز تعمیر موبایل در تهران توصیه می ‌کنند در چنین شرایطی بلافاصله نرم‌ افزار جدید را حذف نمایید. چون احتمال دارد برنامه مورد نظر مخرب بوده و قصد جاسوسی از اطلاعات شما را داشته باشد.

باز شدن اتوماتیک سایت های نامربوط

هکرها برای سرقت اطلاعات کدهای مخربی را مورد استفاده قرار می ‌دهند که در نهایت منجر به مختل شدن عملکرد تلفن همراه خواهد شد. برای مثال هنگام کار با موبایل ممکن است به طور اتوماتیک به یک سایت غیر مرتبط هدایت شوید. بنابراین باز شدن خودکار سایت ‌های نامرتبط را به عنوان یکی از نشانه‌ های هک شدن گوشی جدی بگیرید. این مسئله معمولاً به علت نصب نرم‌ افزارهای مخرب ایجاد می ‌شود. به همین دلیل باید اپلیکیشن مشکل ساز را پیدا کرده و اقدام به حذف آن کنید.

کم شدن اعتبار سیم کارت یا افزایش غیر عادی قبض موبایل

معمولا هکرها برای سوء استفاده از اطلاعات خصوصی قربانیان خود اقدام به رد و بدل اطلاعات به شیوه ‌های مختلف می ‌کنند. برای مثال ممکن است تعداد زیادی پیامک به طور خودکار از گوشی شما ارسال گردد. این مسئله می ‌تواند باعث کم شدن شارژ سیم کارت‌ های اعتباری یا بالا رفتن غیر عادی قبض سیم کارت ‌های دائمی شود.

اسپم شدن ایمیل‌ های ارسالی

هنگامی که گوشی مورد حمله هکرها واقع می شود، امکان دارد ایمیل‌ های ارسالی شما به طور کاملاً خودکار در پوشه اسپم قرار گیرد. علت بروز چنین مسئله‌ ای این است که هکرها اقدام به فعال سازی یک سری کدهای مخرب در موبایل می‌ کنند. این کدها موجب می‌ شوند فرآیند ارسال ایمیل ‌ها مختل شده و پیام ‌های ارسالی بلاک یا اسپم شوند. حتی این احتمال وجود دارد که مجرمان سایبری از اطلاعات ایمیل شما سوء استفاده کنند.

تغییر زبان هنگام وب گردی

از جمله علائم هک شدن گوشی این است که هنگام وب گردی زبان مرورگر و همچنین محتواهای تبلیغاتی تغییر می‌ کند. در واقع پروکسی‌ های خاصی که جانب هکرها مورد استفاده قرار می گیرد، باعث تغییر زبان مرورگر می‌ شوند. پروکسی ‌ها همچنین قادرند بعضی از برنامه‌ ها را از کار بیندازند.

نشانه‌ های سخت ‌افزاری هک شدن تلفن همراه

در کنار علائم نرم‌‌ افزاری، یک سری از نشانه ‌های سخت ‌افزاری نیز وجود دارند که خبر از هک شدن تلفن همراه می ‌دهند. از جمله این علائم که بدون روشن کردن گوشی نیز مشهود هستند، می ‌توان موارد زیر را نام برد:

خاموش و روشن شدن مداوم موبایل

خاموش و روشن شدن ‌های مداوم نشانه این است که گوشی مورد حمله هکرها قرار گرفته است. لذا اگر متوجه شدید دستگاه به طور خودکار ریستارت می ‌شود، بدانید که احتمال سرقت اطلاعات خصوصی شما وجود دارد.

خالی شدن سریع شارژ باتری

در صورت هک شدن گوشی شارژ باتری با سرعت بیشتری خالی می ‌شود. زیرا پس از Hack تلفن هوشمند اطلاعات زیادی در پس زمینه آن مبادله می گردد. این امر باعث می شود نیروی باتری در مقایسه با مواقع عادی خیلی زودتر به اتمام برسد.

ایجاد پارازیت در تماس ‌ها

نحوه عملکرد برخی از بدافزارهای جاسوسی به این صورت است که نویز‌های عجیبی را در تماس‌ های ورودی و خروجی به وجود می‌ آورند. بنابراین اگر اخیراً هنگام برقراری تماس پارازیت‌ های عجیبی را احساس می ‌کنید، نسبت به آن بی ‌تفاوت نباشید.

نشانه های هک شدن گوشی

داغ شدن بی دلیل موبایل

زمانی که یک برنامه سنگین را باز می‌ کنید، طبیعی است که به دلیل افزایش پردازش ‌ها حرارت گوشی افزایش یابد. این مسئله در مورد اجرای بازی‌ های پرحجم نیز صادق است. اما اگر داغ شدن بی دلیل رخ دهد، نشانه وجود برنامه ‌های مخرب و جاسوسی در دستگاه می باشد.

همان طور که گفته شد، هنگام هک شدن اطلاعات زیادی رد و بدل می ‌‌شود. بنابراین پردازنده دائماً فعالیت دارد و به دنبال آن حرارت دستگاه به طور غیر عادی بالا می‌ رود. لذا اگر مشاهده کردید داغ شدن بی ‌دلیل است آن را نشانه ای بر هک شدن گوشی تلقی نمایید.

این مطلب مفید رو از دست نده : آموزش فعال کردن حالت تعمیرگاهی گوشی

چگونه از هک شدن موبایل خود پیشگیری کنید؟

برای جلوگیری از هک شدن موبایل و حفظ امنیت اطلاعات شخصی خود کافی است به نکات زیر توجه داشته باشید:

  • هیچ گاه به شبکه‌ های وای فای بدون پسورد متصل نشوید.
  • همواره سعی کنید سیستم عامل تلفن هوشمند خود را به روز نگه دارید.
  • برای نرم‌ افزارهای مهم پسوردهای قوی در نظر بگیرید.
  • از نصب اپلیکیشن های مشکوک خودداری نمایید.
  • برنامه ها را از منابع معتبر مانند گوگل پلی دانلود کنید.
  • بلوتوث دستگاه خود را به جز مواقع ضروری خاموش نگه دارید.
  • با نصب و راه ‌اندازی آنتی ویروس ‌های قدرتمند گوشی خود را اسکن کنید.

مشکلت حل نشده؟😟 معطل چی هستی ؟!🤔 گوشی رو بردار و با 62948(021) تماس بگیر، مشاوره رایگانه!🤩

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تعمیر موبایل به همراه گارانتی خدمات
تعمیر موبایل (تهران،کرج،مشهد و سایر شهرستان ها)