جستجو کردن
Close this search box.
اشتراک گذاری

معرفی بهترین تلویزیون های گیمینگ

بهترین تلویزیون های گیمینگ از امکاناتی مانند نرخ رفرش ریت بالا، پشتیبانی از فناوری ‌هایی نظیر HDR و تاخیر ورودی کم بهره می ‌برند. این محصولات همچنین با برخورداری از پورت HDMI 2.1 و قابلیت VRR کمک می‌ کنند تا بازی‌ های مد نظر شما بدون تاخیر اجرا شوند.

امروزه فناوری‌ های ساخت تلویزیون پیشرفت قابل توجهی داشته‌ اند، لذا انتخاب نمایشگری که بتواند نیازهای شما را برای گیمینگ برآورده کند، دشوار است. به همین دلیل تصمیم داریم در نوشتار پیش رو نکات مهم را برای انتخاب تلویزیون مناسب بازی بیان کنیم. سپس چند مدل از بهترین محصولاتی که در این رابطه ارائه شده ‌اند را به شما معرفی خواهیم نمود.

معرفی بهترین تلویزیون های گیمینگ

بهترین تلویزیون های گیمینگ چه ویژگی‌ هایی دارند؟

با توجه به ابعاد بزرگ نمایشگرهای خانگی بسیاری از کاربران تمایل دارند از این تجهیزات برای اجرای بازی ‌های کامپیوتری استفاده کنند. در زیر ویژگی ‌های بهترین تلویزیون های گیمینگ را آورده‌ ایم تا چالشی هنگام انتخاب نداشته باشید:

این مقاله را از دست ندهید : چرا تلویزیون تصویر دارد، صدا ندارد ؟

  • فناوری ساخت پنل

اولین موردی که باید به آن توجه داشته باشید، فناوری ساخت پنل است. به طور کلی تلویزیون‌ های امروزی با پنل‌ های متنوعی به شرح ذیل تولید و عرضه می ‌شوند:

  • پنل ‌های OLED

پنل ‌های نوع OLED رنگ مشکی عمیقی را ارائه می ‌دهند، البته روشنایی کمتری نسبت به مدل ‌های LCD دارند. یکی دیگر از معایب پنل‌ های OLED این است که احتمال دارد پدیده Burn-in سلامت دستگاه شما را تهدید کند.

  • پنل ‌های LCD

پنل ‌های LCD نیز در دو دسته IPS و VA عرضه می‌ شوند. انواع IPS زاویه دید وسیع و کنتراست پایینی دارند. در حالی که زاویه دید در نمونه‌ های VA محدود و کنتراست بالاتر است، لذا رنگ مشکی عمیق ‌تر نشان داده می ‌شود.

  • پنل ‌های QLED و miniLED

اخیراً پنل ‌های QLED و miniLED نیز روانه بازار شده‌ اند. مدل ‌های QLED از تکنولوژی Quantum Dot برخوردارند، از این رو روشنایی بالاتر و رنگ گسترده ‌تری را نشان می ‌دهند. پنل‌ های miniLED هم دارای تعداد زیادی چراغ LED هستند که قادرند کنتراست و روشنایی تصویر را افزایش دهند.

با توجه به مشخصات گفته شده، بهترین تلویزیون های گیمینگ قطعاً دارای پنل OLED نیستند؛ زیرا نمایشگرهای اولد بیشتر در معرض سوختن قرار دارند. همچنین پنل های OLED با نرخ نوسازی بیشتر از ۶۰ هرتز تصاویر مربوط به بازی را تار نشان می ‌دهند. بنابراین اگر تمایل دارید تلویزیونی ۱۲۰ هرتزی در اختیار داشته باشید، بهتر است مدل ‌های LCD را انتخاب کنید.

خواندن این مقاله پیشنهاد می شود : رفع مشکل اجرا نشدن فیلم در تلویزیون

  • ابعاد تلویزیون

هرچه سایز تلویزیون بزرگتر و دارای حاشیه‌ های کمتری باشد، بهتر می ‌توانند از چشم شما هنگام بازی محافظت کنند. همچنین هنگام اجرای گیم تسلط بیشتری بر محتوای در حال پخش خواهید داشت.

  • کیفیت صفحه نمایش

بهتر است تلویزیونی که برای گیمینگ مورد استفاده قرار می‌ گیرد، مجهز به صفحه نمایشی با رزولوشن 3840 در 2160 باشد. این میزان رزولوشن معادل کیفیت تصویر 4k است. در نمایشگرهای 4k حدود ۸ میلیون پیکسل وجود دارد که موجب می ‌شود جزئیات بازی را به صورت دقیق و با کیفیت بالا ببینید.

  • نرخ نوسازی

بهترین تلویزیون های گیمینگ دارای نرخ نوسازی مطلوبی هستند. نرخ رفرش ریت به تعداد دفعاتی می گویند که تصویر در هر ثانیه روی نمایشگر تازه سازی می ‌شود. حال هرچه که این عدد بزرگتر باشد، بیانگر این است که نمایش محتوا روان‌ تر و نرم ‌تر خواهند بود. جالب است بدانید کنسول های ایکس باکس سری ایکس و پلی استیشن ۵ نیاز به نرخ نوسازی بالا دارند. به همین دلیل کارشناسان نمایندگی تعمیر تلویزیون توصیه می‌ کنند دستگاه هایی با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز را در اولویت خرید خود قرار دهید.

  • زمان پاسخگویی

هنگامی که یکی از دکمه‌ های کنترلر را فشار می ‌دهید، مدتی طول می ‌کشد تا کنسول فرمان شما را پردازش کند. به این مدت زمان پاسخگویی یا همان Response time می ‌گویند. هرچه زمان پاسخگویی کمتر باشد، بیانگر این است که دستگاه کارکرد بهتری دارد و تصاویر را با کیفیت بالاتری نمایش می‌ دهد. بهترین تلویزیون های گیمینگ نمونه‌ هایی هستند که از نرخ Response time یک میلی ثانیه بهره می ‌برند.

  • تاخیر ورودی

تاخیر ورودی یا input lag به مدت زمانی گفته می‌ شود که تلویزیون تصویر را روی صفحه نمایش خود ظاهر می سازد. اگر گیمر حرفه ‌ای هستید می ‌دانید که حتی کوچک‌ ترین تاخیر در نمایش محتوا باعث می ‌شود نتیجه دلخواه را در بازی کسب نکنید.

بیشتر نمایشگرهای خانگی دارای تاخیر ورودی معادل ۶۰ میلی ثانیه هستند که این میزان برای گیمرهای حرفه ‌ای دردسرساز است. به همین دلیل متخصصان مرکز تعمیر تلویزیون توصیه می ‌کنند دستگاهی را خریداری نمایید که دارای نرخ تاخیر ۳۰ میلی ثانیه یا کمتر باشد.

  • قابلیت HDR

نکته دیگری که هنگام خرید تلویزیون گیمینگ باید مد نظر قرار دهید، توجه به ویژگی HDR است‌. زیرا این قابلیت تاثیر بسیار زیادی در نمایش جزئیات بازی و بهبود رنگ‌ ها دارد. خوشبختانه بهترین تلویزیون های گیمینگ از قابلیت HDR10 پشتیبانی می‌ کنند که موجب بهبود کنتراست تصاویر می‌ شود.

  • عمق نمایش داده

عمق نمایش داده یکی از خصوصیات صفحه نمایش است که روی کیفیت تصویر و بهبود رنگ‌ ها تاثیر می گذارد. در حال حاضر بیشتر تلویزیون‌ های موجود در بازار ایران دارای Bit Depth معادل ۸ بیت و ۱۰ بیت هستند. اگر به دنبال مقدار بزرگتر از این هستید، بهتر است نمایشگرهای اولد را برگزینید.

  • کیفیت صدا

ممکن است تصور کنید تنها پارامتری که هنگام خرید تلویزیون گیمینگ باید به آن توجه داشته باشید، کیفیت تصویر است. در حالی که ویژگی‌ هایی مانند هماهنگی تصویر با صدا و همچنین دالبی بودن صدا نیز اهمیت بسیار زیادی دارند. در نظر گرفتن این خصوصیات هیجان بازی را چند برابر می‌ کند و تجربه کاربری بی ‌‌نظیری را برایتان رقم می ‌زند.

معرفی تلویزیون‌ های مناسب گیمینگ

در عصر حاضر کمپانی‌ های بزرگی نظیر سونی، سامسونگ و ال جی نمایشگرهای گیمینگ منحصر به فردی را با قابلیت ‌های کاربردی طراحی کرده‌ اند. در زیر چند نمونه از بهترین تلویزیون های گیمینگ را معرفی نموده ایم که نیازهای شما را در زمینه اجرای بازی‌ ها پوشش می ‌دهند.

تلویزیون ال جی QNED85

ال جی QNED85 نمایشگری اقتصادی با پنل Mini LED است که در ابعاد ۵۵، ۶۵ و ۷۵ اینچ تولید می ‌شود. این مدل با پشتیبانی از قابلیت هایی مانند Nvidia G-Sync Compatible و AMD FreeSync Premium سبب می‌ گردد هیجان بالایی را هنگام بازی تجربه کنید. ویژگی‌ هایی نظیر Game Optimizer و Game Dashboard هم این محصول را به گزینه مناسبی برای بازی با کنسول‌ های نسل نهم تبدیل کرده اند.

تلویزیون ال جی QNED85 با دو پورت HDMI 2.1 عرضه می ‌شود، علاوه بر آن از توانایی نمایش محتوای HDR برخوردار است. همچنین از پنل ۱۲۰ هرتزی و ۱۰ بیتی IPS بهره می ‌برد که تاخیر ورودی پایینی دارد.

تلویزیون سامسونگ Q70C

یکی دیگر از بهترین تلویزیون های گیمینگ سامسونگ Q70C است که در ابعاد ۵۵، ۶۵ و ۷۵ اینچ عرضه می‌ شود. متخصصان مرکز تعمیرات تلویزیون در تهران این مدل را به کسانی پیشنهاد می ‌دهند که بودجه زیادی برای خرید نمایشگر مناسب بازی ندارند.

سامسونگ Q70C علی رغم قیمت مناسب از ویژگی‌ هایی مانند ارائه تصویر با کیفیت 4k و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز برخوردار است. همچنین به لطف قابلیت‌ هایی مانند Free Sync و G-Sync از نرخ نوسازی متغیر پشتیبانی می کند. وجود چهار پورت HDMI 2.1، توانایی نمایش محتوای HDR و قابلیت Game Bar 3.0 سبب گشته مدل Q70C با استقبال گیمرها روبرو شود.

تلویزیون سونی X90K

سونی مدل X90K از جمله تلویزیون‌ های گیمینگ است که با ابعاد ۵۵، ۶۵ و ۷۵ اینچی در اختیار کاربران قرار می گیرد. پنل ۱۰ بیتی VA این محصول علاوه بر ارائه کنتراست بی‌ نظیر، رنگ مشکی را با عمق مطلوبی نمایش می ‌دهد. کیفیت تصویر 4k و نرخ رفرش ریت ۱۲۰ هرتز نیز موجب شده مدل X90K به عنوان یکی از بهترین تلویزیون های گیمینگ شناخته شود.

این دستگاه به دو پورت HDMI 2.1 مجهز شده و به دلیل برخورداری از فناوری Local Dimming قابل استفاده در محیط‌ های تاریک است. سیستم صوتی با قدرت ۳۰ وات و تاخیر ورودی کم از دیگر ویژگی‌ های آن هستند. کارخانه سازنده مدل X90K را با فناوری‌ های پیشرفته ای مانند Nvidia G-Sync و HDMI Forum VRR عرضه کرده است. لذا به دلیل ارائه نرخ نوسازی متغیر انتخاب مناسبی جهت اتصال به کنسول‌ های نسل نهم محسوب می ‌شود.

تلویزیون ال جی C3

این تلویزیون مناسب بازی در اندازه های ۵۵ و ۶۵ اینچ روانه بازار می ‌شود و به پنل ۱۰ بیتی OLED Evo مجهز شده است. این پنل فوق العاده علاوه بر ارائه نرخ رفرش ریت ۱۲۰ هرتز توانایی نمایش بیشتر از یک میلیارد رنگ مختلف را دارد. زمان پاسخگویی کمتر از ۰.۱ میلی ثانیه موجب شده که مدل C3 در بین بهترین تلویزیون های گیمینگ جایگاه خاصی را به خود اختصاص دهد.

کمپانی کره‌ ای ال جی برای این دستگاه چهار پورت HDMI 2.1  در نظر گرفته است. پردازنده α9 AI 4K Gen6، اسپیکرهای ۴۰ واتی دالبی ‌اتموس و پشتیبانی از G-Sync و FreeSync از دیگر خصوصیات مدل C3 هستند. البته لازم به ذکر است این محصول در برابر وقوع پدیده Burn-in آسیب پذیر می ‌باشد. لذا اگر این مورد برایتان اهمیت دارد بهتر است از خرید ال جی C3 صرف نظر کنید.

5/5(1 امتیاز)

مشکلت حل نشده؟😟 معطل چی هستی ؟!🤔 گوشی رو بردار و با 62948(021) تماس بگیر، مشاوره رایگانه!🤩

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تعمیر موبایل به همراه گارانتی خدمات
تعمیر موبایل (تهران،کرج،مشهد و سایر شهرستان ها)