جستجو کردن
Close this search box.
اشتراک گذاری

تعمیر پکیج در تهران

یا پکیج شما با مشکلاتی مانند خاموش شدن ناگهانی، نشتی، سر و صدای زیاد، گرم نشدن شوفاژها و یا افت فشار مواجه شده است؟

نگران نباشید. مرکز سخت‌افزار ایران با تیمی از مجرب‌ترین و ماهرترین تعمیرکاران پکیج در تمام برندها، آماده ارائه خدمات تخصصی تعمیر و تعویض قطعات پکیج شما در محل مورد نظرتان است.

تعمیر-پکیج-در-تهران

خدمات نمایندگی تعمیر پکیج در تهران

  • عیب‌یابی دقیق و تخصصی پکیج
  • تعمیر انواع پکیج دیواری و زمینی
  • تعویض قطعات معیوب با ضمانت اصالت کالا
  • ارائه خدمات در سریع‌ترین زمان ممکن

تعمیر پکیج در تهران

پکیج را روشن می کنید ولی گرمایی تولید نمی کند. آب مصرفی گرم است اما رادیاتور خنک است. برق، گاز و آب متصل است با این حال پکیج کار نمی کند. با اینکه دمای پکیج را افزایش دادید آب مصرفی به اندازه کافی گرم نیست. پکیج روشن می شود ولی بعد از دقایقی خاموش می شود. پکیج به برق وصل است اما مشعل جرقه نمی زند… این ها تنها برخی از مشکلاتی است که می تواند برای پکیج شما پیش بیاید. با این حال نگران چیزی نباشید، همه این مشکلات توسط تکنسین های متخصص تعمیر پکیج در تهران کمک به راحتی برطرف می شوند.

معضلات تعمیر پکیج در تهران

با فرا رسیدن فصل سرما طبیعتا تقاضا برای نصب، سرویس و تعمیر پکیج به بیشترین حد خود می رسد. طول لیست انتظار تکنسین های با سابقه به بیشتر از دو ماه می رسد و قیمت خدمات سرویس و تعمیر پکیج از حد معمول بیشتر می شود. ممکن است افراد بی تجربه و سودجو خود را به عنوان متخصص معرفی کنند تا از این بازار سودی ببرند و به علت دانش و تجربه ناکافی به پکیج شما خسارت وارد کنند. حتی ممکن است برای تعمیر پکیج به قطعات خاصی نیاز داشته باشید و به دلیل بالا بودن تقاضا با افزایش قیمت و کمبود آن قطع در بازار مواجه شوید. این مشکلات پیدا کردن تکنسین مجرب و معتبر برای تعمیر پکیج را دو چندان می کند.

خدمات نصب، سرویس و تعمیر پکیج

یکی از خدمات مرکز تعمیرات تهران کمک تعمیر تخصصی پکیج دیواری می باشد. تمامی خدمات مربوط به نصب، سرویس و تعمیر پکیج در محل در سراسر تهران در سریع ترین زمان، بهترین کیفیت، نازلترین قیمت، توسط بهترین و مجرب ترین تکنسین های پایتخت انجام می شود. برای راه انداختن پکیج تان فقط کافیست با ما تماس بگیرید تا این تکنسین ها به محل شما اعزام شوند و در سریع ترین زمان ممکن، گرمای مطبوع پکیج را در محیط شما تامین کنند.

بهترین زمان برای اقدام به تعمیر پکیج

حتما شما هم ضرب المثل «وقتی جیک جیک مستونت بود، فکر زمستونت نبود؟» را شنیده اید و با مفهوم آن آشنایی دارید. برخی از خدمات فنی در زمان های مشخصی از سال تقاضای بیشتری دارند. مانند اوایل تابستون و درخواست خدمات نصب و تعمیر کولر گازی و کولر آبی. با شروع فصل سرما نیز تقاضای خدمات برای نصب، سرویس و تعمیر پکیج، بخاری شومینه ای و دیگر وسایل گرمایشی به بیشترین حد خود می رسد. پس توصیه می شود زمان مناسبی را برای این کار انتخاب کنیم.

پیش از شروع فصل سرما

اگر در زمان شروع سرما به تعمیر پکیج اقدام کنید. با مشکلاتی مثل انتظار در صف طولانی متقاضیان خدمات نصب و سرویس، شلوغی مراکز تعمیر، افزایش قیمت ها به دلیل تقاضای بالا، کمبود قطعات و… دچار می شوید. بنابراین بهتر است در زمان های کم ترافیک مثل بهار و تابستان به فکر سرویس و تعمیر پکیج باشید.

هنگام مطلع شدن از مشکل

اگر در پکیج خود متوجه مشکلی شدید، مانند عدم تولید گرما، صداهای غیرعادی یا نشت آب، سریعا با تهران کمک جهت تعمیر پکیج تماس بگیرید. تعمیر به موقع ایرادات، از خرابی کامل قطعات و ایجاد هزینه های اضافی جلوگیری می کند.

مشکلات رایج در تعمیر پکیج

در ادامه تمامی مشکلات رایجی که باعث اختلال در عملکرد پکیج می شوند رو بررسی می کنیم.

اشکال در اتصال پکیج به برق

وقتی پکیج درست کار نمی کند اولین چیزی که باید چک کنیم اتصال آن به برق است. برای اینکار طبق دستورالعمل زیر:

  • ابتدا چک کنید که برق ساختمان و واحدی که در آن ساکن هستید متصل باشد. چون ممکن است که در طول برق رفته باشد ولی شما متوجه این موضوع نشده باشید.
  • بعد از اطمینان از برق داشتن ساختمان پریزی که پکیج به آن متصل است را بررسی کنید که آیا به برق متصل است یا خیر. برای این کار دو راه وجود دارد استفاده از فازمتر یا استفاده از یک وسیله الکتریکی.

فازمتر

  • مطمئن شوید که فازمتر شما سالم است.
  • دست های شما باید خشک و عاری از عرق و رطوبت باشد.
  • فازمتر را به یکی از دو سوراخ پریز متصل کنید .
  • انگشت خود را روی قسمت فلزی انتهای دسته فازمتر قرار دهید.
  • اگر لامپ کوچک درون فازمتر روشن شد، آن سوراخ فاز است و برق دارد.
  • حالا فازمتر را به سوراخ دیگر متصل کنید اگر لامپ روشن نشد، آن سوراخ نول است.

استفاده از یک وسیله الکتریکی دیگر

  • اگر استفاده از فازمتر مقدور نبود وسیله الکتریکی دیگری مثل سشوار را به پریز متصل کنید اگر روشن شد یعنی پریز سالم است.
  • بعد از این مورد نوبت تست کردن محافظ است.
  • با استفاده از دستگاه دیگری سالم بودن محافظ را چک کنید.
  • دوشاخه پکیج را از محافظ در آورده و مستقیم به پریز بزنید. اگر روشن شد مشکل از محافظ است.

اگر پس چک کردن تمامی موارد بالا مشکل برق پکیج حل نشد. به احتمال زیاد مشکل از بورد الکتریکی پکیج است که نیاز به تعمیر پکیج توسط متخصص دارد.

دلایل کار نکردن فلوسوئیچ:

  • قطع شدند اتصال فلوسوییچ.
  • گیر کردن فلوسوئیچ.
  • ایراد در سنسور مغناطیسی پکیج.
  • افت فشار جریان آب.
  • عدم چرخش قطعه شناور.
  • تجمع جرم و املاح در اروینگ و مغزی فلوسوئیچ.

احتمال خرابی این قطعه نسبت به قطعه های دیگر بیشتر است و هر چقدر که آبی که وارد پکیج می شود املاح بیشتری داشته باشد. این قطعه زودتر رسوب کرده و عملکرد آن مختل می شود. برای تعویض این قطعه با متخصص تعمیر پکیج در تهران تماس بگیرید.

کم شدن فشار جریان آب گرم مصرفی

وقتی که فشار جریان آب ساختمان خوب است ولی فشار جریان آب گرم کم است باید مسیر آب از قبل ورود به پکیج تا شیر

 را برای گرفتگی بررسی کنید این گرفتگی می تواند در لوله اتصالات پکیج، صافی های بکار رفته در پکیج و گرفتگی شیر آب مصرفی باشد. مخصوصا کثیف بودن توری شیر برگشت از شایع ترین عوامل کم شدن فشار شیر آب گرم مصرفی می باشد. در سرویس و تعمیر پکیج یکی از خدمات رسوب زدایی و نظافت کامل لوله و اتصالات دستگاه می باشد.

سروصدای زیاد پکیج

در صورتی که پکیج در حالت تابستانه به خوبی کار می کند ولی وقتی آن را در حالت زمستانه قرار می دهید شروع به تولید سروصدا می کند. باید مشکل را در عدم چرخش صحیح آب در مدار شوفاژ بررسی کنید. این مشکل می تواند به دلایل زیر پیش بیاید:

بسته بودن شیرهای ورودی آب پکیج

در حالت زمستانه تمامی شیر های رفت و برگشت پکیج باید باز باشد. دستگیره شیر هنگامی که در امتداد طول آن قرار دارد یعنی شیر باز است و وقتی که مخالف آن است یعنی بسته است.

بسته بودن شیر های رفت و برگشت پنل باعث:

  • افزایش فشار در مدار شوفاژ.
  • انبساط لوله ها و افزایش دما.
  • ایجاد بخار و حباب های هوا در مدار.

همه این موارد باعث تولید سروصدا در پکیج می شوند

وجود آلودگی و رسوبات در مدار

یکی از مشکلاتی که باعث تولید صدا در پکیج می شود. رسوب گرفتگی و تجمع آلودگی در قطعات، فیلتر ها، لوله ها و اتصالات دستگاه است. هرچقدر هم که املاح و مواد معدنی مثل منیزیم و کلسیم آب منطقه ای که در آن ساکن هستید بیشتر باشد یعنی سختی آب بالاست و احتمال رسوب گرفتگی اجزای پکیج نیز بیشتر است.

رسوب در مبدل ها

احتمال رسوب گیری قطعه مبدل اصلی و مبدل ثانویه به دلیل تماس مستقیم با حرارت بیشتر است. رسوب گرفتن این قطعات موجب مسدود شدن جریان آب، جوش آوردن پکیج، انبساط و انقباض ناگهانی قطعات، و تولید صداهای غیر معمولی مانند تق تق و ضربه های ناگهانی می شود این مشکل با سرویس و تعمیر پکیج توسط تکنسین های ما قابل حل است.

رسوب در صافی برنجی

وظیفه این قطعه در پکیج محافظت از سیستم در برابر انواع آلودگی و املاح موجود در آّب می باشد. هنگامی که صافی این قطعه آلوده باشد موجب کند شدن جریان آب، افزایش فشار در مدار و انبساط لوله ها شود که نتیجه آن ایجاد سرو صدا های آزار دهنده است.

ایراد در پمپ سیرکولاسیون

  • خرابی یا ساییدگی پره پمپ: دیافراگم پمپ پره ای دارد که آب را درون مدار به جریان می اندازد. اگر املاح آب مانند خاک و سنگریزه به لبه های پره های پمپ گیر کنند موجب خراشیدگی و ساییدگی پمپ می شوند و صدای تق تق و ضربه تولید می کنند.
  • هواگیری ناقص سیستم: اگر در سیستم هوا وجود داشته باشد، ممکن است هوا وارد پمپ شود و باعث ایجاد صداهای غیرعادی مانند تق تق یا قل قل شود.

مشکلات مربوط به فن

اگر ایرادی در مدار گردش آب نبود تنها بخش دیگر پکیج که قابلیت تولید صداهای ناهنجار دارد فن پکیج است. مشکلات متعددی باعث ایراد در فن و تولید صدا می شود مانند:

کثیف بودن پروانه فن

یکی از عمده ترین دلایل صدا دادن فن پکیج کثیف شدن پروانه آن می باشد که باعث می شود کثیفی های انباشته شده منجر به تغییر در مرکز ثقل پروانه شود. این باعث می شود فن از تراز خارج و هنگام چرخش به بدنه آن گیر کند و صدای زوزه مانندی تولید کند.

استهلاک ضربه گیر های فن

برای کاهش سروصدا و لرزش ناشی از کارکرد فن از ضربه گیر یا لرزه گیر های لاستیکی برای برخورد با سایر اجزا استفاده می کنند. ضربه گیر ها با گذشت زمان فرسوده می شوند و کارایی خود را از دست می دهند اگر پکیج در بالکن و در معرض گرد و خاک و آفتاب نصب شده باشد. ضربه گیر در مدت کوتاه تری از بین می رود و باعث برخورد فن به بدنه و ایجاد صدای تق تق و ضربه می شود.

سروصدای پکیج تک مبدله

هنگامی که سرو صدای مانند تق تق و ضربه از قسمت میانی پکیج شنیده می شود. مشکل رسوب گرفتن مبدل حرارتی می باشد. به دلیل کارکرد مداوم دستگاه در پکیج تک مبدل احتمال رسوب گرفتن این قطعه خیلی بیشتر از پکیج های دو مبدله است. اگر در مسیر آب ورودی به پکیج شیر صافی، سختی گیر و رسوب گیر نصب نشده باشد. دستگاه به صورت مرتب سرویس نشده باشد. بسته به سختی آب منطقه سکونت شما رسوب به دو شکل در مبدل حرارتی تشکیل می شود.

خرابی بلبرینگ فن

کار بلبرینگ فن کمک به کاهش اصطکاک فن و حرکت روان و بی سروصدای آن است. اگر به دلایل استهلاک، ساییدگی، آلودگی، تراز نبودن و … این قطعه دچار ایراد شود باعث ایجاد لرزش در فن و شنیده شدن صدای ناهنجاری مانند جیر جیر یا زوزه از پکیج می شود.

دلیل صدای انفجاری پکیج هنگام روشن شدن

وقتی پکیج شروع به کار می کند شیر گاز باز میشود و گاز وارد برنر میشود الکترود جرقه زن باعث مشتعل شدن گاز و روشن شدن برنر میشود حرارت ناشی از برنر مبدل گرمایشی در بالای محفظه احتراق را داغ می کند و باعث گرم شدن آب خروجی از پکیج می شود. اگر که گاز در محفظه احتراق با تاخیر روشن شود حجم زیادی از گاز در یک لحظه مشتعل میشود که باعث ایجاد صدایی انفجار مانند می شود با سرویس و تعمیر پکیج این مشکل برطرف می شود.

موارد ممنوعه در نصب پکیج

برای اینکه بیشترین بهره وری را از پکیج دیواری خود داشته باشید و هیچگونه خطری سلامت شما رو تهدید نکند باید استاندارد های تعیین شده توسط متخصصان را در هنگام نصب پکیج رعایت کنید. چنتا از این نکات عبارتند از:

  • استفاده از دودکش آکاردئونی
  • عبور دادن دودکش از سقف کاذب
  • عدم رعایت فاصله استاندارد
  • عدم نصب دودکش استاندارد
  • نصب پکیج در فضای نامناسب

تعمیر دودکش پکیج

وظیفه دودکش پکیج انتقال محصولات احتراق به محیط خارجی است. اگر دود پکیج به درستی از طریق دودکش تخلیه نشود موجب مشکلاتی مثل خاموش روشن شدن مکرر پکیج و نشت گازهای سمی و خطرناک مثل مونوکسید کربن به داخل ساختمان می شود که می تواند باعث مسمومیت و حتی مرگ شود. در صورتی که دودکش پکیج دچار گرفتگی شود، حداقل یکی از علائم زیر را مشاهده می کنید.

  • پکیج روشن نمی شود.
  • پکیج دائما خاموش و روشن می شود.
  • آب به خوبی گرم نمی شود.
  • رنگ شعله از آبی به زرد مایل شده است.

در صورت مشاهده این علائم باید صحت عملکرد دودکش از ابتدا تا انتها را بررسی کنید و در صورت لزوم با تکنسین تعمیر پکیج تماس بگیرید.

آلودگی در دودکش

ممکن است که مسیر لوله به دلیل تجمع دوده، خاک و رسوبات که در طول زمان بر روی دیواره های لوله جمع می شود به تدریج باریک یا کاملا مسدود شود. حتی لانه ساختن پرندگان می تواند موجب مسدود شدن لوله باشد. چرا که پرندگان برای ساخت لانه از موادی مثل برگ، شاخه و حتی انواع زباله استفاده کنند که موجب مسدود شدن راه هوای دودکش می شود.

ایراد فیزیکی و نصب غیر اصولی

اگر که دودکش نصب شده این موارد را داشته باشد:

  • شیب نامناسبی به سمت بالا.
  • استفاده از لوله و اتصالات غیر استاندارد.
  • شل بودن و وجود نشتی در اتصالات.
  • وجود پیچ و تاب های غیرضروری.
  • عدم استفاده از کلاهک مناسب.
  • آسیب فیزیکی مثل شکستگی یا خم خوردگی.
  • استفاده بیش از حد اتصالات زانویی.
  • طول دودکش بیشتر از حد استاندارد.

 یعنی دودکش به درستی و رعایت اصول نصب نشده و دود به درستی خارج نمی شود.

 می توانیم تکه کاغذی آتش زده به نزدیکی خروجی دودکش ببریم و ببینم که آیا مکشی در لوله وجود دارد یا خیر.

اطمینان از صحت عملکرد دودکش

صحت عملکرد دودکش برای حفظ امنیت جانی ساکنان ضروری است بنابراین باید تک تک موارد گفته شده به درستی بررسی شوند تا به ایرادات دودکش پی ببریم. برای بررسی باز بودن مسیر دودکش می توانیم تکه کاغذی آتش زده به نزدیکی خروجی دودکش ببریم و ببینم که آیا مکشی در لوله وجود دارد یا خیر. یا اینکه تکه سنگی را با نخ بسته از خروجی دودکش در بالای پشت بام به پایین فرستاده تا ببینم آیا در مسیر به مانعی برخورد می کند یا خیر. اگر بدون اشکال و گیر کردن به ورودی دودکش رسید یعنی اینکه مشکلی در مسیر وجود ندارد.

یکسره شدن فن

روشن ماندن فن یکی از مشکلات رایج در پکیج دیواری است که دلایل زیادی می تواند داشته باشد.

نشتی آب

روشن ماندن پکیج می تواند به دلیل یکسره شدن پکیج به خاطر به وجود آمدن مشکلاتی مثل آب دادن، ترکیدن لوله یا نشتی آب در اتصالات لوله کشی باشد. و تا زمانی که مشعل محفظه احتراق در حال فعالیت است فن نیز برای خروج دود از محفظه روشن است.

خراب شدن سنسور دود

سنسور دود برای شناسایی محصولات حاصل از فعالیت محفظه احتراق است مثل دی اکسید کربن، کربن مونوکسید، گاز متان و … است. اگر به هر دلیلی این سنسور با مشکل مواجه شود فعالیت پکیج به کلی متوقف می شود یا فن به صورت یکسره کار می کند.

ایراد در رله فن

رله فن یک قطعه الکترونیکی در برد پکیج است که روشن و خاموش شدن فن را کنترل می کند. اگر به دلایل سایش و فرسودگی، حرارت زیاد پکیج، عبور جریان الکتریکی بالا و … کنتاکت های رله در حالت بسته گیر کنند. باعث یکسره کار کردن فن می شود که این حالت را اصطلاحا رله چسباندن می گویند این مورد را تکنسین تعمیر پکیج با زدن ضربه به رله برد چک می کند اگر با ضربه درست کار کرد رله باید تعویض شود.

ایراد در سنسور NTC

سنسور دما NTC در پکیج، دمای لوله خروجی آب گرم را اندازه گیری می کند سپس دمای محاسبه شده را لحظه به لحظه به برد پکیج دیواری می فرستد. تا زمانی که دمای اعلام شده توسط NTC از دمای ایمن تعریف شده برای پکیج بالاتر باشد فن تا خنک شدن کامل محفظه احتراق به فعالیت ادامه می دهد. از آنجایی که فرمان قطع فن بنا به تشخیص NTC انجام می شود اگر این قطعه دچار نقص شود فن دائما روشن می ماند.

سروصدای پکیج تک مبدله

هنگامی که سرو صدای مانند تق تق و ضربه از قسمت میانی پکیج شنیده می شود. مشکل رسوب گرفتن مبدل حرارتی می باشد. به دلیل کارکرد مداوم دستگاه در پکیج تک مبدل احتمال رسوب گرفتن این قطعه خیلی بیشتر از پکیج های دو مبدله است. اگر در مسیر آب ورودی به پکیج شیر صافی، سختی گیر و رسوب گیر نصب نشده باشد. دستگاه به صورت مرتب سرویس نشده باشد. بسته به سختی آب منطقه سکونت شما رسوب به دو شکل در مبدل حرارتی تشکیل می شود.

رسوب کاغذی

لایه ای نازک از املاح و مواد معدنی است که بر روی قسمت هایی از مبدل حرارتی که مستقیم در معرض حرارت هستند، تشکیل می شود. این رسوبات به دلیل تبخیر آب و تجمع املاح موجود در آن، مانند کلسیم و منیزیم، به مرور زمان ایجاد می شوند. این لایه نازک به کاهش انتقال حرارت و کارایی مبدل حرارتی منجر می شود. این لایه معمولا با اسید شویی مبدل از بین رفته و مشکل حل می شود.

رسوب سنگی

لایه ای ضخیم تر از املاح سخت لایه لایه است که در اثر کارکرد مداوم و عدم توجه به دستگاه تشکیل می شود. این رسوب با اسید شویی عادی از بین نمی رود و اگر از اسید قوی تر از حد معمول استفاده شود منجر به سوراخ شدن مبدل می شود. متخصصین تعمیر پکیج در تهران در این موقعیت یک دور مبدل را شستشو می دهند اگه مشکل رفع نشد اصطلاحا می گویند «مبدل به صدا افتاده است». در این حالت مبدل دستگاه دیگر قابل تعمیر نیست و باید تعویض گردد.

چکه کردن آب از پکیج

در پکیج برای آب بندی لوله و اتصالات از واشر و اورینگ های لاستیکی استفاده می شود. این قطعات چون از مواد پلاستیکی ساخته شده اند. در اثر فشار زیاد آب، اصطکاک، تغییر دمای مداوم پکیج. عمر مفید آن ها به پایان رسیده و بسته به کیفیت ساخت و میزان مصرف پس از مدتی مستهلک، پوسیده و خشک می شود. دیگر توانایی جلوگیری از نشت آب به بیرون را نداشته و باعث چکه کردن آب از اتصالات می شوند.

چطور بفهمیم برد پکیج ایراد دارد

برد الکترونیکی مهمترین قطعه در پکیج است. می توان گفت این قطعه مغز پکیج است. برد پکیج مسئول کنترل و مدیریت تمامی عملکرد های دستگاه است، روشن و خاموش شدن مشعل، کنترل دما، و مدیریت سیستم های ایمنی و …. این قطعه مانند مغز اطلاعات مختلف گرفته شده از سنسورها را پردازش می کند و دستورات لازم را برای عملکرد صحیح پکیج صادر می کند.

دلایل سوختگی و خرابی برد پکیج

خرابی برد پکیج می تواند ناشی از استفاده بیش از حد، نوسانات برق، خیس شدن برد به دلیل نشتی آب، و تجمع گرد و غبار باشد. این عوامل می توانند منجر به استهلاک، اتصالی، یا نیم سوز شدن برد شوند و در نهایت به خرابی کامل منجر شوند. علائم رایج خرابی برد شامل روشن نشدن پکیج، ثابت ماندن چراغ قرمز هنگام خاموشی، عدم تشکیل شعله، و خاموش شدن ناگهانی دستگاه است. این مشکلات معمولاً نیاز به بررسی توسط تکنسین متخصص تعمیر پکیج دارند.

تعمیر پمپ سیرکوله پکیج

در پکیج تک مبدله، پمپ سیرکوله آب را در مدار گرمایش به گردش در می آورد و آن را به سمت پنل های رادیاتور هدایت می کند.

در پکیج دو مبدله علاوه بر گردش آب در مدار گرمایش به سمت رادیاتور ها، در زمان باز بودن شیر آب گرم مصرفی، آب را از طریق شیر سه راهه به مبدل ثانویه هدایت می کند تا آب گرم مصرفی مورد نیاز تامین شود.

عملکرد داخلی پمپ

  • در پکیج های تک مبدله: پمپ فقط در حالت زمستانه کار می کند و با چرخش روتور داخل پمپ ،آب را در مدار گرمایش از مسیر برگشت رادیاتور ها مکش کرده و به سمت مسیر رفت رادیاتور ها هدایت می کند.
  • در پکیج دو مبدله: پمپ در زمان استفاده آبگرم مصرفی آب مدار گرمایش را بین مبدل اصلی و مبدل ثانویه به گردش در می آورد تا آبگرم مصرفی را به صورت تماسی گرم کند و در در حالت زمستانه نیز با چرخش روتور داخل پمپ آب سیستم شوفاژ را از مسیر برگشت رادیاتورها مکش می کند و آن را به قسمت رفت رادیاتورها هدایت می کند.

نشانه های معیوب بودن پمپ

در پکیج های تک مبدله پکیج در حالت تابستانه کار می کند ولی در حالت زمستانه که سیستم گرمایش فعال است، پکیج پس از چند ثانیه روشن شدن شعله، خاموش می‌شود. در این حالت، فشار آب مدار گرمایش سریعاً بالا می‌رود، شیر اطمینان عمل کرده و مدار ترموستات حد که وظیفه کنترل گرمای بیش از حد را دارد باز می‌شود و پکیج خطای گرمای بیش از حد می‌دهد. در پکیج‌های دو مبدله در صورت خرابی پمپ، این مشکل در هر دو حالت تابستانه و زمستانه رخ می‌دهد. پمپ قطعه ای است که در بیشتر اوقات تعمیر آن به دلیل هزینه بالا به صرفه نیست. متخصصان سرویس و تعمیر پکیج تعویض پمپ را توصیه می کنند.

تعمیر شیر برقی گاز

از شیر برقی برای کنترل عبور میزان لازم گاز جهت تشکیل شعله و تنظیم کردن میزان شعله در محفظه احتراق استفاده می شود.

عملکرد داخلی شیر برقی گاز

  • دریافت فرمان: وقتی که پکیج شروع به کار می کند برد الکترونیکی پکیج یک سیگنال الکتریکی به سلونوئید شیر گازی می‌فرستد.
  • فعال‌سازی سلونوئید: با دریافت این سیگنال، سلونوئید (که یک سیم‌پیچ الکتریکی است) میدان مغناطیسی تولید می کند که باعث جذب پیستون یا پین فلزی در داخل شیر می‌شود.
  • باز شدن مسیر گاز: با حرکت این پیستون، مسیر جریان گاز از لوله گاز به سمت مشعل باز می‌شود. در این لحظه، گاز به مشعل می رسد و شعله تشکیل می شود.
  • توقف گاز: هنگامی که شعله دیگر نیاز نیست سیگنال الکتریکی قطع می شود. با قطع شدن این سیگنال، میدان مغناطیسی نیز از بین می‌رود و پیستون به‌صورت خودکار به موقعیت اولیه خود بر می گردد. مسیر گاز بسته شده و جریان گاز قطع می‌شود.

نحوه تست کردن شیر برقی گاز

شلنگ گاز پکیج را از سری که به لوله گاز وصل شده باز می کنیم و هنگامی که پکیج شروع به جرقه زدن کرد با فشار به درون لوله فوت می کنیم اگر با فوت کردن درون شلنگ گاز مسیر باز باشد شیر برقی گاز سالم و گرنه معیوب است البته بایستی با اهم متر برق ورودی به شیر برقی گاز را در زمان جرقه زنی بررسی کرد در صورت معیوب بودن شیر برقی گاز پکیج تا مرحله جرقه زنی پیش می رود اما شعله تشکیل نمی شود.

5/5(1 امتیاز)

مشکلت حل نشده؟😟 معطل چی هستی ؟!🤔 گوشی رو بردار و با 62948(021) تماس بگیر، مشاوره رایگانه!🤩

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تعمیر موبایل به همراه گارانتی خدمات
تعمیر موبایل (تهران،کرج،مشهد و سایر شهرستان ها)